호박이 넝쿨째, 먹음직스러운 연어 님과 함께 데굴데굴 굴러 내 입에 쏙!

Smoked salmon and cream cheese is a classic combination that marries the understated saltiness of the fish with light buttery smoothness. To create our tasty little rolls, we've also thrown fresh zucchini and crisp puff pastry into the mix for some added texture. It only takes four ingredients and you'll have the perfect appetizer in no time...

필요한 재료(4인분):

  • 퍼프 페이스트리
  • 호박 1개
  • 크림치즈 4큰술
  • 훈제 연어 200g

만드는 방법:

  1. 호박을 잘게 썹니다. 퍼프 페이스트리를 가로로 4등분 합니다.
  2. 잘게 썬 퍼프 페이스트리에 크림치즈를 바릅니다. 이제 위에 호박을 퍼프 페이스트리 위 가장자리에 나란히 진열합니다. 마지막으로 훈제 연어를 퍼프 페이스트리 가운데 오도록 올려주세요(동영상 참조). (퍼프 페이스트리의 1/3은 아무런 재료 없이 비어있어야 합니다.)
  3. 퍼프 페이스트리 아래를 한번 접은 뒤, 꽃처럼 돌돌 말아주세요. 180 °C로 예열한 오븐에서 20분 굽습니다.

At first you'll probably want to take some time to admire your ornate little masterpieces. But don't grow too attached — these delicious pastry rolls are best enjoyed straight out of the oven while they're still warm. Yum!

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